Mezőföldi Önkéntes Pont, Besnyő A honlap akadálymentes változata
Facebook
Elérhetőség, nyitva tartás

Önkéntesek hete: segítsünk kupakokkal!

» Közzétette: Önkéntes Pont ¦ 2013. június 3. 12:40 CEST

Az “Önkéntesek hete” alkalmából a Mezőföldi Önkéntes Pont kupakgyűjtési akciót szervez. A kulcsi Carpe Diem Rekreációs Alapítvány számára várjuk a kupak-felajánlásokat, melyet június 15-én, szombaton ünnepélyes keretek között adunk át. A kupakgyűjtésbe bárki bekapcsolódhat: lehet rendezvények “kupakfelelős önkéntes”, de vállalhatja azt is az önkéntes, hogy vendéglátóipari egységeket keres fel, és kéri meg őket a kupakok gyűjtésére.

Fotó: Carpe Diem Alapítvány

Fotó: carpediemalapitvany.hu

Június első hete az önkéntességé. Ezen a héten a “ünnepeljük” meg az önkénteseket, és számos önkéntes programmal készülnek az ország önkéntes centrumai és pontjai. A Mezőföldi Önkéntes Pont is kiveszi részét a programokból, sőt, nem is egy hét, hanem mindjárt kettő héten át várja a kupakokat, melyet a kulcsi székhelyű Carpe Diem Rekreációs Alapítvány számára ad át június 15-én, ünnepélyes keretek között.

Hogyan is jön az önkéntesség a kupakgyűjtéshez? Az önkéntes lehet felelőse egy rendezvényen a kupakoknak, vállalhatja, hogy vendéglátóipari létesítményeket, éttermeket, büféket keres meg, és koordinálja a kupakgyűjtését, de egyszerűen az utcájában, szomszédainál is gyűjtheti a kupakot. Ez alatt a két hét alatt erre a tevékenységre várjuk az önkénteseket, és reméljük, hogy sok kupakkal érkezhetünk meg a beteg gyermekekkel is foglalkozó Carpe Diem Alapítványhoz június 15-én.

Projektzáró konferencia...

2013. október 29-én, kedden a besnyői Faluház adott helyet a ...

Önkéntesség vidéken...

A Mezőföldi Önkéntes Pont tevékenységét a Sziront’Art Közhasznú Egyesület szakmai ...

Önkéntesség álláskeresőkn...

Az aktív korúak foglalkoztatást helyettesítő támogatására (FHT) való jogosultság megszerzéséhez ...

Új tanév, új kihívások!...

Fontos információ az érettségizők számára: 2016. január 1-je után csak ...

Nyáron is lehetsz önkéntes!...

Mi az önkéntesség? Az önkéntesség olyan tevékenység, amelyet egyénileg vagy csoportosan, ...